Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Колаж БТВПристъп на неконтролируем смях - един от най-големите

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Колаж БТВПристъп на неконтролируем смях - един от най-големите
Коментари Харесай

Пристъп на смях в новините на БТВ. Юксел и Станислава Цалова избухнаха след новината, че гълъбът Байдън може да бъде евтаназиран

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Колаж БТВ

Пристъп на неконтролируем смях - един от най-големите кошмари сполетя топ водещият Юксел Кадриев и колежката му за времето Станислава Цалова. 

Бурен смях настана в края на новините довечера в студиото на БТВ.

 

Водещият Юксел Кадриев не можа да издържи на новината, че гълъб, кръстен Джо на новоизбрания американски президент Джо Байдън, може да бъде евтаназиран за нелегално влизане в Австралия, нарушавайки природозащитни права на страната. Има късмет птицата, открита в частен двор, да бъде върната назад, защото по номера на крачето й излиза наяве, че е прелетяла над 13 000 километра, прочете през едвам въздържан смях Кадриев. 

След репортажа, водещият професионално овладя пистъпа си и последваха спортни вести с Флорина Иванова, след което - прогноза за времето от Станислава Цалова. В края на прогнозата, синоптичката погледна сътрудниците си Юксел Кадриев, Виктория Петрова, Флорина Иванова и жестовия преводач Силвия Маринова и всички дружно на нова сметка избухнаха в смях, спомняйки си за птицата с неповторимо име и орис, след което прозвучаха финалните акомпанименти на предаването. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР